Villa Lönnviken

Villa Lönnviken

8 henkilön majoittumiseen soveltuva merenrantatalo on perheiden ja kalastuksen ystävien suosima kohde lounaissaaristossa. Sijaintimme Särkisalon Petun saaressa on vain parin tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta, puolentoista tunnin Turusta ja tunnin Salosta.

1939 rakennetussa hirsitalossa on tilaa kahdessa kerroksessa yhteensä 120 m2. Talossa tehtiin peruskorjaus 1989 ja sen jälkeen on tehty säännöllisiä pintaremontteja, joissa on vaalittu vanhan kalastajatilan tunnelmaa ja kauneutta.

 

Talo lämpiää ilmalämpöpumpulla ja sähköpattereilla, wc-suihkutilassa on lattialämmitys. Varaavia tulisijoja on kaksi. Alakerrassa on tupakeittiö, olohuone, 2 hengen makuuhuone, wc–suihku. Yläkerrassa on aula, jossa on 4 hengen makuutilat sekä 2-hengen makuuhuone, johon käynti tapahtuu aulan kautta.

Puutarhasta löytyy kaasugrilli ja istuinryhmä.

 Rantasauna

Rannalla on perinteinen, puulämmitteinen sauna, laituri ja soutuveneitä sekä laskuluiska asiakkaiden veneille. Sauna ja ranta sisältyvät Villa Lönnvikenin vuokraan. Sauna on vuodelta 1950, se peruskorjattiin 1991 ja pintaremontti tehtiin viimeksi 2013.

 

Saunassa on vesijohtovesi, ei suihkua. Lämmin vesi lämpiää kiukaan yhteydessä. Saunamökissä on oleskelutila, jossa on sähkölämmitys ja puulämmitteinen kamina. Saunan terassilta on vain muutama metri matkaa mereen. Etelään avautuva ranta on osittain matalaa, lapsiystävällistä hiekkarantaa.